Aktualitások

Autószalonunk továbbra is működik

Szalonunk nyitva tartása megváltozott:
Értékesítés munkanapokon: 8.00-15.00
Szerviz munkanapokon: 7.00-17.00
Szerviz bejelentkezéshez kérjük használja honlapunk E-Szerviz felületét!

Bővebben...

COVID19: Menedzser Shopok és Swarovski üzletek zárva tartanak

Üzleteink március 28-tól átmenetileg zárva tartanak. A helyzet javulásáig WEBSHOPUNK működik, ahol valamennyi termékünk megrendelhető online. Rendelését a GLS kézbesíti otthonához.

webshop

Swarovski óra akció

20% kedvezmény minden Swarovski órára április 5-ig a Realwebshopban! Rendelését házhoz szállítjuk!

órák|webshop

125 éves a Swarovski

Daniel Swarovski 1895-ben alapította a kristály óriást. Vásároljon a limitált 125 éves kollekcióból!

125th|KOLLEKCIÓ

A REÁLSZISZTÉMA AZ ÜZLETI ÉLET EGYIK LEGMEGBÍZHATÓBB SZEREPLŐJE

A Reálszisztéma Kft elnyerte az Opten Kft “A” kategóriás vállalat minősítését, és ez alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője oklevelet.

Bővebben...

ÚJ LEXUS ES

A hetedik generációs luxus szedán

Bővebben...

Weisz Fanni és a Lexus UX

A legzöldebb prémium autógyártó az esélyegyenlőségi aktivistaként is ismert népszerű modellt, Weisz Fannit kérte fel az autó márkanagykövetének.

Nézze meg az átadót!

Kedvező Lexus ajánlatok

Vásároljon szalonautó kínálatunkból jobb áron!

Készlet autók itt

Swarovski óra akció

20% kedvezmény minden Swarovski órára április 5-ig a Realwebshopban! Rendelését házhoz szállítjuk!

órák|webshop

A Reálszisztéma Cégcsoportról

A Reálszisztéma Csoport története 1989-ben indult. Cégünk fő pillérei és törekvésünk a jóra azóta sem változtak. Legyen részese Ön is a minőségnek és találkozzunk mihamarabb!

Gépjármű kereskedelem

Magyarország legnagyobb Toyota viszonteladójaként két telephelyen várjuk: a Budaörsi úton a Toyota Buda és az exkluzív Lexus Buda Autószalonokban, míg Halásztelken az M0 Autócentrumban állunk rendelkezésére ÚJ és HASZNÁLT autó kínálatunkkal valamint szervizeinkkel.

toyotabuda.hu
lexusbuda.hu

Lexus Buda a facebookon

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

Kiskereskedelem

1990 óta képviselünk olyan nemzetközi márkákat a hazai kiskereskedelemben mint a SAMSONITE, a MONTBLANC, és a SWAROVSKI. A Reálszisztéma Menedzser Shopok Budapesten a Westendben és a Mammutban, valamint Szegeden működnek. Realwebshop.hu webshopunkban azonban bárhol bármikor megvásárolhatja üzleteink teljes kínálatát.

realwebshop.hu

Realwebshop a Facebookon
Swarovski Westend a Facebookon

Realsystem Kiadó

Fűzött és gyűrűs kalendáriumok, asztali, fali és egyedi naptárak tervezése, gyártása és forgalmazása egy helyen. A hazai piac meghatározó szereplője a Realsystem Kiadó termékeivel évről évre találkozhat a legnagyobb áruházakban és a Menedzser Shopokban.

realsystem.hu

Partnereink

A Reálszisztémáról

2019

A Reálszisztéma az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

A Reálszisztéma Kft elnyerte az Opten Kft “A” kategóriás vállalat minősítését, és ez alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője oklevelet. Az alkalmazott kockázati modell alapján az 1 milliárd Ft feletti árbevétellel rendelkező cégek kategóriában a Reálszisztéma minősítését a magyarországi cégek csupán 1,65 %-a érte el!

2018

A Reálszisztéma ismét Magyar Brands díjas

A Reálszisztéma 2018-ban ismét elnyerte a Magyar Brands díjat, ezúttal a Kíváló Üzleti Márka kategóriában.

2010-2017

Magyar Brands a Reálszisztéma

2010 óta minden évben MagyarBrands díjazott a 100%-ig magyar tulajdonú Reálszisztéma kiváló fogyasztói márka kategóriában.

2017

A Toyota a világ legértékesebb autómárkája

Az Interbrand TOP100-as listájában a Toyota a világ 7. legértékesebb márkája, ezzel az autógyártók közt az első helyezést érte el maga mögött hagyva a Mercedes-Benzt és a BMW-t.

A vizsgált tényezők között a cég értéke, nyereségessége és a vásárlókkal kialakított kapcsolata áll, melyben a TOYOTA folyamatosan kiemelkedő eredményeket ér el.

Új időszámítás a Lexussal

Kaizen és Omotenashi

Az Omotenashi a japán nyelvben ‚vendégszeretetet’ és ‚udvarias kiszolgálást’ jelent. Ám az Omotenashi sokkal több, mint kitűnő szolgáltatás; ez egy régi japán szemlélet, aminek szellemében a vendéglátó elébe megy vendégei elvárásainak, még azelőtt kielégítve igényeiket, hogy azok egyáltalán felmerülnének.

A KAIZEN alapelve, a ‚Semmi sem lehet annyira jó, hogy ne lehetne azt még jobbá tenni!’ szintén a japán hagyományok útján épült gondolkodásunkba, és ugyanez az alapelv viszi előre a Lexust nap mint nap!

2002

Lexus Buda

A város egyik legfrekventáltabb helyén, a Budaörsi úton megnyílik az egyedülálló adottságokkal rendelkező Lexus és Toyota márkakereskedés és szerviz.

A Lexus Buda azóta a Lexus értékesítés fellegvára Magyarországon.

2018 tavaszán sor kerül a szalon teljes felújítására.

2013

Realwebshop.hu

Elindult a Realwebshop.hu a Reálszisztéma Menedzser Shopok webáruháza. Teljes kínálatunkat keresse online!

2005

Swarovski Westend

Swarovski Márkaboltot nyit a Reálszisztéma a Westend City Centerben.

A Daniel Swarovski által 1895-ben alapított cég szíve-lelke a mai napig Ausztriában, Wattensben található.
A Swarovski első céglogoja a Havasi Gyopár volt. Ennél jóval népszerűbbé vált a mindenki által ismert, eltéveszthetetlen Hattyú motívum.

1998

Váci utca beruházás

A Váci utca új sétáló szakaszán közel 2000 négyzetméter területen megnyílik a Váci utca Áruház és Kávéház. A monumentális ingatlan a budapesti turizmus egyik fő csapásvonalában helyezkedik el.

1993 óta

M0 Autócentrum

Kezdetekben az M0 Autócentrumban Volkswagen és Audi értékesítés folyt. 2018-ra a megújult és kibővített telephely fő szervíz központunkká nőtte ki magát a Toyota értékesítés mellett.

1992

Naptárkiadás 100% Házon belül

Optiform, később Realsystem néven a tervezéstől a gyártásig házon belül készül az ország egyik vezető naptár kollekciója évről évre.

1990

Az első Menedzser Shop

A legelső Menedzser Shop a Vámház körúton nyílt Budapesten. A SAMSONITE és a MONTBLANC már ekkor a kínálat fő pillérei voltak.

Ebben az időben a Belváros volt a kereskedelem szíve, így számos Menedzser Shop működött Budapesten, köztük a több száz négyzetméteres Városház utcai és Váci utcai áruházak.

A bevásárlóközpontok előretörésével új időszámítás kezdődött a kiskereskedelemben is.

Nyitásuk óta a WESTEND CITY CENTERBEN és a MAMMUTBAN
lévő Menedzser Shopok zászlóshajó üzleteink.

1989

Így kezdődött

Megalakul a Reálszisztéma Tanácsadó és Tőkehasznosító Kft., amelynek alaptevékenysége a lízing, a faktoring és a pénzügyi tanácsadás.

Forgalmazott márkák