A Reálszisztéma Cégcsoportról

A Reálszisztéma Csoport története 1989-ben indult. Cégünk fő pillérei és törekvésünk a jóra azóta sem változtak. Legyen részese Ön is a minőségnek és találkozzunk mihamarabb!

Gépjármű kereskedelem

Magyarország legnagyobb Toyota viszonteladójaként két telephelyen várjuk: a Budaörsi úton a Toyota Buda és az exkluzív Lexus Buda Autószalonokban, míg Halásztelken az M0 Autócentrumban állunk rendelkezésére ÚJ és HASZNÁLT autó kínálatunkkal valamint szervizeinkkel.

toyotabuda.hu
lexusbuda.hu

Lexus Buda a facebookon

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

Kiskereskedelem

1990 óta képviselünk olyan nemzetközi márkákat a hazai kiskereskedelemben mint a SAMSONITE, a MONTBLANC, és a SWAROVSKI. A Reálszisztéma Menedzser Shop Budapesten a Váci utcában működik. Realwebshop.hu webshopunkban azonban bárhol bármikor megvásárolhatja üzleteink teljes kínálatát.

realwebshop.hu

Realwebshop a Facebookon
Swarovski Westend a Facebookon

Realsystem Kiadó

Fűzött és gyűrűs kalendáriumok, asztali, fali és egyedi naptárak tervezése, gyártása és forgalmazása egy helyen. A hazai piac meghatározó szereplője a Realsystem Kiadó termékeivel évről évre találkozhat a legnagyobb áruházakban és a Menedzser Shopokban.

realsystem.hu

Partnereink

A Reálszisztémáról

2023

A REÁLSZISZTÉMA 13. ALKALOMMAL MAGYAR BRANDS DÍJAS

A Reálszisztéma idén is, már 13. alkalommal elnyerte a Magyar Brands elismerést a “Kiváló Üzleti Márka” kategóriában.

2021

A REÁLSZISZTÉMA 10. ALKALOMMAL MAGYAR BRANDS DÍJAS

A Reálszisztéma immár 10. alkalommal nyerte el a Magyar Brands elismerést 2021-ben két kategóriában is, a “Kiváló Üzleti Márka” és a “Kiváló Fogyasztói Márka” elismertjeként.

2019

A Reálszisztéma az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

A Reálszisztéma Kft elnyerte az Opten Kft “A” kategóriás vállalat minősítését, és ez alapján az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője oklevelet. Az alkalmazott kockázati modell alapján az 1 milliárd Ft feletti árbevétellel rendelkező cégek kategóriában a Reálszisztéma minősítését a magyarországi cégek csupán 1,65 %-a érte el!

2018

A Reálszisztéma ismét Magyar Brands díjas

A Reálszisztéma 2018-ban ismét elnyerte a Magyar Brands díjat, ezúttal a Kíváló Üzleti Márka kategóriában.

2010-2017

Magyar Brands a Reálszisztéma

2010 óta minden évben MagyarBrands díjazott a 100%-ig magyar tulajdonú Reálszisztéma kiváló fogyasztói márka kategóriában.

2017

A Toyota a világ legértékesebb autómárkája

Az Interbrand TOP100-as listájában a Toyota a világ 7. legértékesebb márkája, ezzel az autógyártók közt az első helyezést érte el maga mögött hagyva a Mercedes-Benzt és a BMW-t.

A vizsgált tényezők között a cég értéke, nyereségessége és a vásárlókkal kialakított kapcsolata áll, melyben a TOYOTA folyamatosan kiemelkedő eredményeket ér el.

Új időszámítás a Lexussal

Kaizen és Omotenashi

Az Omotenashi a japán nyelvben ‚vendégszeretetet’ és ‚udvarias kiszolgálást’ jelent. Ám az Omotenashi sokkal több, mint kitűnő szolgáltatás; ez egy régi japán szemlélet, aminek szellemében a vendéglátó elébe megy vendégei elvárásainak, még azelőtt kielégítve igényeiket, hogy azok egyáltalán felmerülnének.

A KAIZEN alapelve, a ‚Semmi sem lehet annyira jó, hogy ne lehetne azt még jobbá tenni!’ szintén a japán hagyományok útján épült gondolkodásunkba, és ugyanez az alapelv viszi előre a Lexust nap mint nap!

2002

Lexus Buda

A város egyik legfrekventáltabb helyén, a Budaörsi úton megnyílik az egyedülálló adottságokkal rendelkező Lexus és Toyota márkakereskedés és szerviz.

A Lexus Buda azóta a Lexus értékesítés fellegvára Magyarországon.

2018 tavaszán sor kerül a szalon teljes felújítására.

2013

Realwebshop.hu

Elindult a Realwebshop.hu a Reálszisztéma Menedzser Shopok webáruháza. Teljes kínálatunkat keresse online!

2005

Swarovski Westend

Swarovski Márkaboltot nyit a Reálszisztéma a Westend City Centerben.

A Daniel Swarovski által 1895-ben alapított cég szíve-lelke a mai napig Ausztriában, Wattensben található.
A Swarovski első céglogoja a Havasi Gyopár volt. Ennél jóval népszerűbbé vált a mindenki által ismert, eltéveszthetetlen Hattyú motívum.

1998

Váci utca beruházás

A Váci utca új sétáló szakaszán közel 2000 négyzetméter területen megnyílik a Váci utca Áruház és Kávéház. A monumentális ingatlan a budapesti turizmus egyik fő csapásvonalában helyezkedik el.

1993 óta

M0 Autócentrum

Kezdetekben az M0 Autócentrumban Volkswagen és Audi értékesítés folyt. 2018-ra a megújult és kibővített telephely fő szervíz központunkká nőtte ki magát a Toyota értékesítés mellett.

1992

Naptárkiadás 100% Házon belül

Optiform, később Realsystem néven a tervezéstől a gyártásig házon belül készül az ország egyik vezető naptár kollekciója évről évre.

1990

Az első Menedzser Shop

A legelső Menedzser Shop a Vámház körúton nyílt Budapesten. A SAMSONITE és a MONTBLANC már ekkor a kínálat fő pillérei voltak.

Ebben az időben a Belváros volt a kereskedelem szíve, így számos Menedzser Shop működött Budapesten, köztük a több száz négyzetméteres Városház utcai és Váci utcai áruházak.

A bevásárlóközpontok előretörésével új időszámítás kezdődött a kiskereskedelemben is.

Nyitásuk óta a WESTEND CITY CENTERBEN és a MAMMUTBAN
lévő Menedzser Shopok zászlóshajó üzleteink.

1989

Így kezdődött

Megalakul a Reálszisztéma Tanácsadó és Tőkehasznosító Kft., amelynek alaptevékenysége a lízing, a faktoring és a pénzügyi tanácsadás.

Forgalmazott márkák