Bolti értékesítő – Menedzser Shop

Feladás dátuma
2019.01.31
Részleg
Menedzser Shopok, Swarovski
Munkavégzés helye
Budapest, Mammut és/vagy Westend, Váci utca

SAMSONITE és SWAROVSKI kiemelt értékesítésére keresünk a Reálszisztéma Menedzser Shopok budapesti üzleteibe talpraesett, magára és környezetére igényes, felelősségteljes

BOLTI ÉRTÉKESÍTŐT

www.realwebshop.hu

 

Feladatok

HA igazán fontos számodra a VEVŐ és a MINŐSÉG, akkor jelentkezz!

SAMSONITE és SWAROVSKI kiemelt értékesítésére keresünk a Reálszisztéma Menedzser Shopok budapesti üzleteibe talpraesett, magára és környezetére igényes, felelősségteljes

BOLTI ÉRTÉKESÍTŐT

teljes munkaidőben, kereskedelmi tapasztalattal. AKTÍV ANGOL nyelvtudás alapfeltétel! Munkavégzés helye: Westend, Mammut II., Váci utca

MIT ÁRULUNK?

Olyan nemzetközi márkák táskáit, bőröndjeit, kiegészítőit mint a SAMSONITE, Calvin Klein, Guess, Kipling, Porsche Design, MONTBLANC, Tommy Hilfiger és még sok más.

Illetve minden üzletünkben külön SWAROVSKI Shop in Shop működik!

FELADATOK

Legfontosabb feladatod a vásárlók magas szintű kiszolgálása lesz a megadott sztenderdek alapján. Természetesen ezt megtanítjuk, hiszen számos tréningen fogsz részt venni, és folyamatosan fejlesztünk. Ehhez viszont elengedhetetlen saját magad fejlesztése és az akarat, amivel jobbá szeretnél válni a hivatásodban!

Minden betérő embert köszöntünk és segítünk, valamint főként inspiráljuk a vásárlásra! Sok turista jár nálunk, így elengedhetetlen minimum az angol nyelv magas fokú ismerete!

MIBEN FOGSZ RÉSZT VENNI?

Üzlet esztétikus rendezése,

Üzlettér rendben tartása,

Áru átvétel,

Leltárban való részvétel,

Kasszázás

Illetve minden olyan munka, amit felelősségteljesen és hatékonyan el tudsz végezni az üzletben!

Elvárások

ANGOL nyelv minimum társalgási szintű ismerete

További idegen nyelvek ismerete! Orosz, kínai, …

Igényes megjelenés, igényes munkavégzés

Proaktív és kommunikatív személyiség

Előnyt jelent

Kereskedelmi tapasztalat, de még inkább AMBÍCIÓ!

Idegen nyelvismeret, ANGOL és más nyelvek

Előnyt jelent, ha tudod miért jelentkezel és hova. Várjuk önéletrajzodat és pár mondatot arról, miért szeretnél velünk dolgozni.

Amit cégünk nyújt

30 éve működő cég vagyunk, stabil munkahelyet biztosítunk kollégáinknak. A Swarovski legnagyobb hazai partnere a Reálszisztéma számos üzlettel Budapesten (Westend, Mammut) és vidéken (Pécs, Szeged, Kecskemét). Olyan további márkákkal dolgozunk együtt sikeresen, mint a Samsonite, Montblanc, Guess.

Versenyképes fizetés

Előrelépési lehetőség

Folyamatos képzés

Igényes munkakörnyezet

Prémium márka know-how

Dolgozói ékszer és dolgozói ruha próbaidő után

Javasoljuk, keresd fel weboldalunkat és ismerd meg a céget, mielőtt eljössz hozzánk interjúra! Szeretünk hosszú távon dolgozni egy csapatban, így számunkra fontos, hogy magadénak érezd az üzletet és tényleg azért válaszd ezt a munkát és munkahelyet, mert perspektívát találsz benne saját személyes céljaiddal összhangban.

Üzleteink:

www.realwebshop.hu

Írj nekünk: allas@realszisztema.hu

 

Munkavégzés helye