Bolti értékesítő – Swarovski Kecskemét 6 óra

Feladás dátuma
2021.09.16
Részleg
Swarovski
Munkavégzés helye
6000 Kecskemét, Korona utca 2.

SWAROVSKI |1895 óta

SZERETNÉL CSATLAKOZNI DINAMIKUS CSAPATUNKHOZ?
ÖRÖMMEL NYÚJTASZ ELSŐRENDŰ KISZOLGÁLÁST A VÁSÁRLÓKNAK?

Az alábbi pozícióba keresünk kollégát 6 órás munkaviszonyban: BOLTI ÉRTÉKESÍTŐ
a KECSKEMÉTI MALOMBAN működő SWAROVSKI márkaboltba!

Feladatok

A divat, ékszerek és kiegészítők világában fogsz dolgozni! A SWAROVSKI termékek szakértőjeként a vásárlóknak fogsz udvarias és figyelmes kiszolgálást nyújtani, segíteni őket a döntésben. A továbbiakban támogatni fogod az üzletvezető és a helyettes munkáját, figyelni fogsz az üzlet rendezettségére és esztétikus berendezésére.

Elvárások

Határozott, profi hozzáállású, kifinomult ízlésű kollégát keresünk, ideálisan kereskedelmi tapasztalattal. AKTÍV ANGOL nyelvtudás alapfeltétel! Amennyiben a SWAROVSKI termékek nagy rajongója vagy a megfelelő munkatapasztalattal, gondolkodásmóddal és munkamorállal, akkor Te lehetsz a megfelelő jelentkező!

Előnyt jelent

  • Folyékony angol nyelvtudás
  • További idegen nyelvek ismerete
  • Haladó Excel, Word és számítógépes ismeretek
  • Hasonló területen szerzett tapasztalat, illetve releváns munkatapasztalat
  • Irányultság a márka felé

Amit cégünk nyújt

Prémium márkakörnyezet: a SWAROVSKI márkaboltok a magas nemzetközi sztenderdeknek megfelelően kerülnek kialakításra és működnek. Minden üzletünkben kialakított hátsó helyiség áll a kollégák rendelkezésére konyhasarokkal és mosdóval.

Folyamatos fejlődési lehetőség: ha szeretsz dolgozni, szereted a SWAROVSKI világát, és nyitott vagy a tanulásra, itt kibontakoztathatod képességeidet! Üzletünkben elvárás a tökéletességre törekvés és a nyitottság az új ismeretek befogadására. Fejezd ki önmagad, és mutasd meg miben vagy a legjobb!

Folyamatos értékesítési tréning magyarul és angolul: üzleten belül végzett csapattréningek, a SWAROVSKI megbízottja által tartott értékesítési és üzlet rendezési tréningek, összevont országos értékesítési tréning, folyamatos egyéni online tréning.

Előrelépési lehetőség: üzleteinkben az üzletvezető mellett dolgozik az üzletvezető-helyettes és az eladók. Minden kollégának képességeihez mért egyéni feladatai vannak, melyet az üzletvezető jelöl ki és ellenőriz. Előrelépési lehetőség üzleten belül illetve az üzletek között is lehetséges.

Üzleteink:

Swarovski Partner Üzletek, Reálszisztéma Kft.

Westend City Center (0630 682 1645)

Westend City Center, Menedzser Shop Shop in Shop (0630 525 9853)

Mammut II., Menedzser Shop Shop in Shop (0630 655 7835)

Árkád Szeged (0630 688 1808)

Malom Kecskemét (0630 688 1717)

Szeged, Kárász u. 3. (0630 682 1755)

facebook.com/swarovskiwestend

Munkavégzés helye