SWAROVSKI – Kiemelt értékesítő

Feladás dátuma
2019.05.29
Részleg
Swarovski
Munkavégzés helye
Budapest Westend City Center

Teljes munkaidőben keresünk elkötelezett értékesítő kollégát a Westendben működő zászlóshajó SWAROVSKI márkaboltunkba!

Feladatok

Számunkra a vevő az első! Igyekszünk a vevők igényeit mindig eltalálni és teljesíteni, elvárásaikat túlszárnyalni megfelelő és személyre szabott eladási menettel, termék és stílusajánlással, széleskörű segítségnyújtással a terméket és a márkát illetően. Mi, az eladók inspiráljuk a vásárlót, mellyel személyünkhöz és a SWAROVSKIHOZ is kötjük őt. Hosszú távon gondolkodunk, hiszen aki ma csak egy nézelődő, az a jövőben lehet vásárló pozitív tapasztalatok után! Az üzletben mindig van mit csinálni, hiszen minden szinten megfelelünk a SWAROVSKI nemzetközi elvárásainak, amiért sokat dolgozunk. Ehhez megfelelő tréningben részesül minden kollégánk. A képzés folyamatos, de önmagad fejlesztése is kell hozzá.

Mindez jól hangzik? Ismerd meg az üzletet:

https://www.facebook.com/swarovskiwestend/

https://www.instagram.com/swwestend/

Elvárások

Olyan kollégát keresünk, aki szenvedéllyel ad el, lelkes és motivált, illetve motiválható. Kiválóan ért az emberek nyelvén, több nyelven és többféle embertípussal is tud kommunikálni. Megközelíthető és kedves kisugárzás, rendezett és igényes megjelenés, de a megfelelő alázatosság sikerünk kulcsa. Amennyiben ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel, a tudásanyagot el fogod tudni sajátítani ahhoz, hogy a legjobb legyél. Az eladók és az üzlet teljesítményét is mérjük, mely a személyes fejlődés kiindulópontja és tükre, így te is tudni fogod, mik az erősségeid és miben tudsz javulni. Angol nyelvtudás feltétel.

Előnyt jelent

Pozitív hozzáállás és tulajdonosi szemlélet: ez több, mint egy munkahely

Amit cégünk nyújt

Jövedelem: megbeszélés szerint. Bónusz elérésére is van mód az üzlet eredményétől függően, illetve havi értékesítési versenyek és díjazások is várnak. Dolgozói kedvezmény 3 hónap próbaidő után.

Kollégáink rendszeres tréningeken vesznek részt az üzleten belül és kívül

A SWAROVSKI legnagyobb hazai partnereként hazánkban 9 értékesítési ponton dolgozunk a márkáért mintegy 20 éve.

ELKÖTELEZZETEK vagyunk, FEGYELMEZETTEK vagyunk, SZERETJÜK amit csinálunk!

Ha mindez TE vagy, várjuk jelentkezésedet az allas@realszisztema.hu címre!

 

Fényképes önéletrajz és motivációs levél az allas@realszisztema.hu címre